Baas

In december van afgelopen jaar kwam er een kennismaking met Max Poolman en dat was eentje waar je U tegen zegt. Even nagaan dat het zelfs ook alleen maar digitaal is/was maar wel iets die nog steeds goed is! In die maand kwam Max namelijk met zijn debuut EP ‘Bucking The Tiger’ en die is eigenlijk helemaal grijs geluisterd. Op vinyl (twijfel niet als je ‘m nog niet hebt, gelimiteerd!) en ook Spotify heeft flink wat bijgedragen. Van die EP zijn ondertussen ook al enkele tracks als single uitgebracht en nu mogen we de derde inclusief een fantastische clip extra bewonderen/beluisteren.

Voor wie Max dus nog niet kent, is dit meteen een fantastische binnenkomer. Het is een geweldige singer songwriter met een uniek stemgeluid. Lekker donker, lekker rauw maar tegelijkertijd kan het ook heel erg fragiel zijn. ‘A Road Less Travelled’ begint nog redelijk uptempo maar verandert wel naar een donkere sound. Toch is het tegelijkertijd ook hoopgevend, het verhaal wat wordt gezongen geeft heel erg veel kracht. De opbouw en samenhang is geweldig gedaan op zang maar ook muzikaal gebied. Zeker als we richting het einde gaan met een soort uitbarsting waar Max tevens hulp krijgt op gitaar maar we mogen ook absoluut niet de backing zangeressen Laura Lewis en Maddy Moreah vergeten: ‘Head Up, Head Up, Head up High’ en vervolgens Max met ‘We Got A Long Way To Run’.
De videoclip voor ‘A Road Less Travelled’ is gemaakt door het talentvolle team van Stift Producties. Het bijzondere kleurgebruik maakt de videoclip uniek en past perfect bij het nummer en Max zelf. Wat een geweldige energie!

Vorig artikelKY. – Lonely This Night
Volgend artikelSofie Winterson – Lisbon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in