Veelbelovend!

Opeens hoorde ik deze track en dacht: nieuwe muziek van Selah Sue! Dat klopt voor 50%. Het is een samenwerking met Maverick. Toen ik dat hoorde, begon ik weer te denken.. Die naam komt me bekend voor! Dat kan ook nog kloppen. Deze 2 hebben al eens samengewerkt en dat was op de vorige plaat van Selah Sue; ‘Reason’.
Maverick is in ieder geval een talentvolle DJ komende uit Leuven en heeft naar Selah Sue ook al Woodie Smalls op z’n lijstje staan van samenwerkingen. Over de Belgische schone hoef ik hopelijk niets meer te vertellen behalve dat iedereen natuurlijk enorm smacht naar nóg meer nieuwe, eigen muziek na haar zwangerschap.

Dit is weldegelijk een goed begin ook al is het een samenwerking. De typische en uit duizenden herkenbare stem van Selah Sue begint en het voelt enorm vertrouwd. Het heeft een bepaalde groove wat wel goed werkt. Beetje mix van elektronische invloeden maar ook de beats van hiphop. Daarbij is de samenzang wat te horen is, een enorm extraatje. Ook als we in het refrein zitten, is het raak. Dansbaar en sterk. Je kun het wel degelijk een zomers nummer noemen wat ook niet vervelend wordt als het een paar keer hoort. Juist door die vrolijke en hogere tonen blijft het interessant en verwarmend.

Pak even je tijd en geniet!

Vorig artikelGroove Garden 2018: gezellig, gezelliger, gezelligst
Volgend artikelDossier Dutchies Mei 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in