De laatste…. De laatste Pick Of The Week van 2015!
Wat heb ik er veel gehad en zoveel verscheidenheid!! Het ging van hot naar her maar allemaal zijn met een bepaalde gedachte gekozen.
Denk aan Typhoon – Niet Weglopen, een te gekke live opname van DeWolff met Jett Rebel of Paolo Nutini – Iron Sky. Met daartussen zitten natuurlijk ook heeeeel veel andere nummers. Ik sluit af met Mattanja Joy Bradley. Een zangeres waar ik wel een zwak voor heb.
Waarom? Nou, vanaf moment 1 dat ik haar hoorde was het raak! Zo’n fijne stem, rauw maar ook puur. Daarbij is ze gewoonweg heel aardig. In Sittard heb ik per toeval een interview met haar gehad nadat ze in het voorprogramma stond van Rowwen Hèze. Hier vertelde ze me dat ze naar Amerika ging om hier muzikaal te groeien en veel inspiratie op te doen. En juist dát komt nu terug!

Ze is inmiddels terug en heeft ook een nieuw nummer gedropt. Niet dat het een lange tijd stil is geweest, integendeel. Eigenlijk heeft ze het thuisfront wel de gehele tijd op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Het spelen met muzikanten daar heeft haar veel inspiratie gebracht maar natuurlijk ook veel nieuwe invloeden.
Dit nummer, Wildfire, heeft ze samen opgenomen met Michael Martin Murphey. Het nummer bestaat al een poos, het stamt namelijk uit 1975. In Amerika was het een grote hit. Daarbij is Michael Martin Murphey geen kleine meneer, hij heeft flink wat ervaring.
Een prachtige nummer met twee zangers met hele eigen stem/stijl. Lekker country, lekker warm.
Tijd om te luisteren naar de laatste Pick Of The Week!

Vorig artikelBloYaTop – Fever
Volgend artikelBalthazar – Thin Walls

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in