Leuke samenwerking!

Ik denk dat ik maar weinig hoef te vertellen over Martin Solveig. Hij kwam, zag en overwon. Natuurlijk brak hij kei, maar ook keihard door met zijn track ‘Hello’. Daarna heeft de Franse DJ en producer ook nog goed kunnen knallen met oa ‘Intoxicated’, ‘Do It Right’ en ‘Places’. Oftewel, een wereldster in de DJ wereld.
Maar dan hebben we een zeker Alma nog. Ze is misschien nog ietwat onbekend maar heeft toch al op Pinkpop gestaan! Het is 21 jarige Finse en houdt enorm van zingen. Soul, punk, reggae, pop en techno… Niets is haar te gek! Natuurlijk valt ze ook op; iets forser gebouwd, fel gekleurd haar maar bovenal gewoon een hele goede stem!

Nu dus een samenwerking. Martin Solveig werkt ook bijna altijd samen en daar komen ook vele hits vandaan dus waarschijnlijk een schot in de roos! Deze single is lekker catchy, energiek en toepasselijk. Hoe de dance wereld ook de laatste tijd in elkaar zit. Voornamelijk veel zang, beats erbij en veel uithalen. Toch valt het elektronische gedeelte hier meer op dan menig ander nummer. Gewoon wel een nummer wat het goed kan doen in de zomer en bij menig DJ. Lekker gas geven en de volumeknop open draaien!

Op een donderdag deze track horen is bepaald geen straf!

 

Vorig artikelArcane Roots – Off The Floor
Volgend artikelInterview Birth Of Joy: ‘We houden ervan om veel op het podium te staan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in