marten-fisher-kingstreet

Doe je ogen dicht, vergeet de regen en kou buiten en waan je op een zomerse plek. Aan de zee, zonnetje erbij, licht briesje en dan Marten Fisher op de achtergrond.
Ik twijfel er niet over dat iedereen hiervan geniet. Dat zou een perfecte combinatie zijn mijns inziens.

Waar in een eerder stadium ‘Crazy’ en ‘Solstice’ uitbracht is het nu tijd voor weer zo’n fijn nummer! Zeker ‘Solstice’ was een toppertje. Deze is behoorlijk vaak gedraaid bij Gerard Ekdom op Radio2. Dat is zeker geen vervelende gebeurtenis lijkt mij zo! Ook is hij al ontdekt door de redelijk wereldberoemde band Coldplay. Dit was destijds met het nummer ‘Boulevard’. Natuurlijk zijn dat zaken die ervoor zorgen dat je niet alleen ín maar ook buiten Nederland bekend wordt!

Nu is het tijd voor die nieuwe, voor ‘Kingstreet’. Ik heb het al een beetje gezegd maar ook deze track is lekker zomers! Lekker ritme, fijne teksten die sowieso blijven hangen en dan dat zeer toffe deuntje. 3 op een rij voor Marten Fisher. Zonder meer!
Ook deze man doet mee aan de Popronde en hij zit op de helft van zijn optredens, zeven van de 14. Dus mocht je deze fijne nummers allemaal eens live willen horen moet je even de Popronde pagina checken!

In de tussentijd druk je even op play en geniet je van de muziek…!

Vorig artikelJett Rebel – Tracks Of Your Tears
Volgend artikelHarlea – Miss Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in