mansionairVanaf de eerste toon was het JA!
Géén enkel idee wie of wat het was maar het pakte me onmiddellijk in. Zo onverwacht eigenlijk. Als je gewoon wat aan het klikken bent op linkjes en dan steeds probeert iets tof te vinden… Dát was nu dus het geval met Mansionair met het nummer ‘Easier’.

Het lijkt mij heel knap als je veel weet over deze band. Wat dat betreft kun je wel stellen dat ze redelijk onbekend zijn. Om een beetje over deze band te kunnen vertellen…. Jack Froggatt, Lachlan Bostock & Alex Nicholls komen uit Australië en om precies te zijn uit Sydney. Het zijn multi talenten, spelen instrumenten met speels gemak! Twee jaar geleden hebben ze een EP uitgebracht getiteld ‘Hold Me Down’ en een jaartje later was het tijd voor EP #2 ‘Pick Me Up’ maar nu hebben ze vorige maand een nieuw nummer uitgebracht; ‘Easier’.
Je kan het zien/horen als een zeer electronisch, dromerig geheel. Pak wat invloeden uit de Indie wereld erbij en je hebt Mansionair. Ook proef ik zeker wat Oscar And The Wolf invloeden maar dat is nooit verkeerd lijkt mij zo.
Tijdens het nummer wordt je echt meegesleept en wordt ervoor gezorgd dat je niet verveeld raakt, heel lekker dus.

Prettig om zo’n nummers tijdens de donkere dagen voor kerst (jaja, lekker vroeg) te horen! Enjoy!

Vorig artikelNathaniel Rateliff & The Night Sweats – S.O.B.
Volgend artikelSupertramp – School

1 REACTIE

  1. Een nummer waarbij je in een hoekje van de bank kruipt op een druilerige dag en het heerlijk over je heen laat komen en daardoor buiten vergeet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in