Mama's Pride Jubileum

Jaja, het blijft maar namen regenen voor Mama’s Pride. Heerlijk, ik hou ervan! En zeker als je de namen bekijkt, goed en zeer verschillend! Ik kan helaas niet meer verschillende landen erbij vermelden omdat het dit keer alleen Neerlands trots is. Ook niet verkeerd hoor!

 

[row class=”row-fluid”]
[col class=”span6″]Knarsetand.
Dit is een band die qua energielevel enorm hoog zit. Ze maken muziek dat werkelijk alle kanten op kan. Funk, ska, drum ’n bass, reggae, gypsy en dupstep. Dit allemaal lekker in een blender gooien en je krijgt super zomerse klanken van Knarsetand, het gaat van hot naar her!
Zoals ik zeg, het is een band en wel tienkoppig groot. Muzikaal kijkend hebben ze een blazerssectie, drums, bas, contrabas, gitaar, keytar en toetsen en een super zangeres, top combinatie en vult elkaar enorm goed aan! Het leuke is dat er dus ook nóg een band waarbij zoveel muziek in zit ook op Mama’s Pride staat dit jaar en dat is Jungle By Night.
Ik hou er persoonlijk heel erg veel van dus mij maakt het vrolijk. Hier een live optreden op 3FM: Knarsetand – Realise Paradise. Knarsetand gaat zaterdags spelen en dat wil zeggen dat we sowieso twee dagen zeer muzikaal bezig zullen zijn![/col]
[col class=”span6″]Kraantje Pappie.
Kijk aan, kijk aan. Kraantje Pappie op Mama’s Pride. Dát vind ik serieus heel tof! Deze rapper maakt een groei mee van heb ik jou daar de laatste tijd. Gelukkig ken ik deze man uit Groningen een stuk langer, al vanaf zijn EP Boulimia. Zeer sterk met nummers zoals Kouwe Kermis, Vol Van Mezelf en de track die ik met link zal aangeven, Punt ft. Jiggy Djé. Na deze EP heeft hij zijn eerste echte CD ‘Crane’ gemaakt met het welbekende Waar Is Kraan en Wat Nou Als Het Lukt. Persoonlijk vind ik juist de rest van de nummers op die CD stukke beter en hopelijk horen we daar ook wat van. Nóg een EP erbij en sinds kort heeft hij ‘Crane 2′ uitgebracht en zitten ook weer regelrechte hits op zoals Met Z’n Tweeën en Feesttent. Kraantje Pappie zal 100% zeker gaan knallen op zondag 11 mei als hij gaat optreden. Hij maakt het terrein zijn feestje en zal iedereen los laten gaan! JEEEEE! Kraantje Pappie ft. Jiggy Djé – Punt.[/col]
[/row]
Knarsetand     Kraantje Pappie

Ondertussen zijn echt al aardig wat leuke bands/artiesten bekend gemaakt! Ik zal ze nog even noemen als resumé.
Taymir, Town Of Saints, Puggy, Kadebostany, Jungle By Night, Coely en dus diegene die ik vandaag heb vermeldt: Knarsetand en Kraantje Pappie!
Allemaal heel divers, van hiphop naar swingen naar rocken naar vrolijkheid. Het kan allemaal! Echte aanrader dus: 10 én 11 mei, Mama’s Pride in Geleen.

Vorig artikelSelah Sue – Raggamuffin
Volgend artikelStevie Wonder – I Wish

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in