Mama's Pride JubileumWe zijn alweer aangekomen bij het derde artikel voor Mama’s Pride, oftewel artiest/band vijf en zes die bekend gemaakt zijn! Daarbij blijven we ook lekker internationaal doen met weer een extra toevoeging aan de line-up na de voorgaande artiesten. Meer zal ik hier niet verklappen maar wel in de onderstaande teksten die over de artieste/band gaat. Veel lees/luisterplezier!!!

[row class=”row-fluid”]
[col class=”span6″]Coely.
Coely is de naam. Een dame, meid die pas 19 jaar is. Wat voor een muziek maakt ze? Rap met ook een vleugje zang. En hoe! Ze is Belgisch/Congolees, dus met andere woorden, we hebben er weer een internationaal tintje bij!
Coely heeft vorig jaar een EP gedropt en daarmee enorm veel indruk gemaakt in België. Zoveel zelfs dat ze in het voorprogramma heeft gestaan van Kendrick Lamar, Snoop Dog en Nas. Daarbij gewoon fijn op de afterparty van Kanye West. Hoezo goed bezig?
Ik vind haar ook wel wat weg hebben van Azealia Banks.. Lekker fel, hard, eerlijk en niet te vergeten, uitstraling! In april zal ze haar nieuwe EP op de markt brengen en dus op Mama’s Pride lekker gaan knallen.
Ze gaat spelen op zaterdagavond 10 mei en dit is een nummer van haar: Coely – Ain’t Chasing Pavements.
Enjoy it![/col]
[col class=”span6″]Jungle By Night.
Ik zal hier meteen met de deur in huis vallen. Dit is een band met muziek waar je niet op stil kan zitten, staan of liggen. Het swingt werkelijk de pan uit. Het zijn negen jonge gasten die geweldige funk, afro-beat, jazz muziek maken.
Ze zijn in 2010 opgericht en stonden al in het voorprogramma van Mayer Hawthorne en The Roots ft. John Legend. Dat het allemaal goed gaat met de jongens is wel duidelijk, ze hebben al gespeeld op grote festivals zoals Sziget, North Sea Jazz en Lowlands om maar iets te noemen… Daarbij brengen ze 24 april een nieuwe album waarbij ze ook een mini-tournee zullen gaan houden. Na deze tournee zullen ze dan Mama’s Pride bezoeken. Geen slecht rijtje: Lowlands, Sziget, Mama’s Pride lijkt me… Zoals gezegd, stil staan zal moeilijk worden, nu nog extra hopen op de zon en lekker temperatuurtje. Voeten in het gras en genieten. Ook nu: Jungle By Night @ Lowlands. Ze zullen zondag 11 mei gaan spelen waarbij de Kiosk lekker vol zal staan.[/col]
[/row]
coely               JungleByNight_About

Vorig artikelBlaudzun – Promises Of No Man’s Land
Volgend artikelULTIMATE Song van Carlie Stevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in