Mama’s Pride 2015 komt er weer aan:
9 & 10 mei in Burgemeester Damenpark Geleen!

Mama's Pride 2015 cover

Na een zeer succesvolle jubileum editie in 2014 staat er weer een nieuw editie te wachten!
Het GRATIS festival in Geleen wordt dit jaar alweer voor de 21e keer georganiseerd.
Zoals jullie ondertussen wel weten wil en ga ik alles weer voldoende promoten en alle artiesten zo goed mogelijk beschrijven. Zodoende wil ervoor zorgen dat er weer lekker veel mensen naar Geleen trekken dat weekend!
Lees hieronder wie er allemaal komt en wanneer deze toppers op de kiosk staan!

9 mei:

Het begint ’s middags al met Mo’s Maffe Muziekmiddag! Na het succes vorig jaar is het weer mogelijk om heerlijk muziek te maken met Mo’Jones! Alle kinderen kunnen met hun instrument lekker jammen, een showtje maken maar vooral plezier hebben! 15.00 – 16.45 uur.

Mijn Carboon (Mobile)Opener: 20.00-21.15: ‘Mijn Carboon’: Het is het Jaar van De Mijnen en Geleen is een echte Mijnstad geweest. Daarom is er tijd, energie en ruimte voor het project ‘Mijn Carboon’. Bands en artiesten zijn enthousiast aan de slag gegaan met het eigen maken van echte Carboon nummers. Bands zoals Jick Munro & The Amazing Laserbeams, Peter Beeker & De Ongenode Gasten, Southern Sunrise, CUDA & De Band van Van Der Lende zullen gaan shinen maar ook solisten zoals Joep Pelt, Rim Stijvers (zoon van Henk, lid van Carboon) en Francis staan op de kiosk! Bijzonder en uniek!

sarahjane21.45 – 22.30: Sarah-Jane: Na merendeel van de tijd als backing vocal te hebben gezongen is het nu tijd voor de plek vooraan. Een geweldig goede show op Noorderslag gaf alleen maar aan dat het een geweldig goede keus was. Alles is eigen: tekst, nummers. Eigen gevoel, ervaringen. Bring it on! Psychedelic Love.

Maask22.45-23.15: Maask: Vanuit het hoge Noorden naar het diepe Zuiden. MAASK staat bekend als beatboxer, loopist en vocalist in 1. Een mix tussen alle genres van muziek is niks vreemds voor deze man. Hij zal ook op de kiosk het publiek willen winnen door openheid te bieden en zijn kunsten voor zich te laten spreken! Zeker geen half werk. Skank love.

The Dirty Daddies (Mobile)23.45-01.00: The Dirty Daddies: Een zevenkoppige coverband die vol zit met spektakel Ze vliegen van hot naar her en het tempo zit er altijd vol in. Ze hebben afgelopen twee jaar zich suf getoerd en nu staan ze op de zaterdag in Geleen. Licht, vuur, CO2 kanonnen en legio confetti zal op ons allemaal afkomen. Ben benieuwd! Promo.

10 mei:

speak13.00-13.30: Speak o’ Freaky: De winnaars van Podiumvrees. Een viertal heren die houden van lekker knallen, lekker rocken, lekker uitleven maar dit alles ook met een funky randje. Komen uit Sittard en bestaan sinds 2012. Zullen de zondag van Mama’s Pride 2015 gaan openen! Goedendag zeg! Bangmaster 5000EX Supreme.

Nbraska (Mobile)13.50-14.20: Nbraska: Band uit het eigen Limburg en leidend door oud winnares van de Kunstbende, zangeres Francis. Ze stonden in de finale van de Nu of Nooit wedstrijd, de strijd om Pinkpop te openen. De stem van Francis is direct te herkennen en dan de eigen band erbij en het is compleet.

14.40-15.2pauw20: Pauw: Door alleen al te jammen een recordaantal aan optredens krijgen tijdens de Popronde van vorig jaar.. Het kan dus toch! Dat hebben deze boys voor elkaar gekregen met hun muziek uit jaren 60 & 70, heerlijke psychedelische rock! Ze hebben ondertussen een limited LP uitgebracht (ik heb ‘m!) en deze is uiteraard helemaal uitverkocht! 100% zeker dat deze toppers uit Twente gaan knallen in Geleen! Shambhala.

bombay115.40-16.20: Bombay: Waarschijnlijk gaat het belletje rinkelen als ik zeg: Bombay Show Pig. Maar dat is niet meer! Het is een doorstart geworden PLUS een toevoeging van een bassist. Daardoor is het harder en hebben ze sindsdien ook erg veel lof gekregen her en der. Aanrader om te checken, vaak onderschat!! Slow Motion.

sundaysun16.45-17.30: Sunday Sun: Bandje in 2012 opgericht en bestaan uit vier gasten. Ze hebben in de tussentijd drie EP’s gedropt met de originele titels: I, II & III. Ondertussen hebben ze ook een volledige plaat uitgebracht en ze worden grijs gedraaid op de radio met het nummer ‘I Call You Honey’. Dát zal een succes worden: Op zondag én gegarandeerd zon = Sunday Sun. I Call You Honey.

ronnieflex (Mobile)17.45-18.15: Ronnie Flex: Rapper die in korte tijd al veel bereikt heeft. Een hele eigen stijl en gedachte: een mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Samenwerkingen met Mr. Polska, Gers Pardoel en Jebroer zijn hem niet vreemd. Bij label Topnotch wel een pareltje, kan groeien en groeien. Zusje.

la chiva gantiva118.45-19.30: La Chiva Gantiva: Een grote muzikale familie die begon met drie Colombiaanse percussionisten en ondertussen bestaat uit zeven muzikanten. Twee Belgen, 1 Fransoos en 1 Vietnamees maken de groep compleet. Ze maken een mix van Colombiaanse ritmes, afrobeat, rock en funk. Feest! Para Arriba.


2
intergalactic-lovers (Mobile)0.00-20.45: Intergalactic Lovers: Belgische muzikale vrienden hoor ik altijd heel erg graag! Intergalactic Lovers hebben vorig jaar al op Pinkpop gestaan, Stage4, maar mogen nu op de kiosk spelen. Indie-rock die wel heel fijn is! De band bestaat uit vier leden en ze zijn allemaal gelijk, niemand is meer dan de ander! Dat maakt de band sterker maar ook zeker weten de muziek zelf. Laat je verrassen en geniet!
Hun eerste succes: Fade Away.

bottled in england21.15-22.00: Bottled In England: De afsluiter van weer twee prachtige dagen vol muziek. Dit gaat hoe dan ook een dik feest worden. Een mix van live dubstep, drum & bass en voor de live show op Mama’s Pride ook blazers, zangers. Het zal een enorm spektakel worden want het is dé hype in hun thuisland: Denemarken. Ze hebben niet voor niks al twee keer gestaan op Roskilde én ook al op Amsterdam Dance Event! Ga het zien, beleven! The Opening (live).

Vorig artikelOrgel Vreten 2.0
Volgend artikelChef’Special

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in