En wederom zijn twee nieuwe acts bekend gemaakt voor Mama’s Pride dat op 10 en 11 mei plaatsvindt in Geleen! Zelfs twee complete internationale bands. Het leuke hiervan dat we wel een leuk bont gezelschap krijgen op de de 20e editie van Mama’s Pride![row class=”row-fluid”]
[col class=”span6″]Puggy.
Puggy heeft wel wat gelijkenissen met Town Of Saints die ook op Mama’s Pride staan. Wat is die vergelijking hoor ik je denken?
Een internationaal gezelschap én elkaar op een plek tegen gekomen waar ze niet woonden. Puggy bestaat uit een Engelse zanger/gistarist, een Zweedse drummer en een Franse bassist en ze leerden elkaar kennen in Brussel, dus België. Een Belgische band?! Ja, toch wel. Zelf dacht ik dat het een Finse band was, vraag me niet waarom, ligt misschien aan de bandnaam dat ik die Fins vind klinken. Anyway…
Puggy is geen kleine band meer! In België verkopen ze veel grote zalen uit en afgelopen jaar hebben ze zelfs al op Pinkpop gestaan. Ze maken lekkere pop/rock liedjes die meteen goed in het gehoor liggen. Dat komt ook door de stem van Matthew Irons, enthousiast en krachtig tegelijk. Dit helpt wel degelijk. Ik kijk ernaar uit!!!
Puggy – I Do.
Puggy zal net als Taymir en Town Of Saints spelen op zondag 11 mei.[/col]
[col class=”span6″]Kadebostany.
Kadebostany is dus zoals ik in de inleiding al zei ook een buitenlandse band. Ze komen om precies te zijn uit Zwitserland en dat land hadden we nog niet! En ik zal eerlijk zijn, ik kende ze niet… En dat is behoorlijk uniek. Daarom was ik erg benieuwd naar hoe ze klinken. Maar ik heb een vermoeden dat ik hierin niet de enige zal zijn… Ik moet zeggen, ze verbazen me in positieve zin met hun sound.
Maar of ik het in een hoekje kan/wil zetten is maar de vraag! Er zitten vele verschillende geluiden in.. Elektronisch, Pop, wat Rap in enkele nummers.. Het is afwisselend. Daarbij claimen ze dat ze live enorm energiek zijn en met een visuele show op de proppen komen dus dan ben ik wel erg nieuwsgierig wat ze gaan presteren. En ze hebben uitstraling, dat is me al meteen duidelijk geworden. Tot nu toe ben ik erg positief voor iets wat ik niet ken! Dat geeft genoeg aanleiding om te gaan luisteren én kijken. Kadebostany – Jolan. Ondertussen loopt de zondag erg vol want alle vier de bands die bekend gemaakt zijn, spelen dan![/col]
[/row]

puggy         kadebostany

Vorig artikelKraantje Pappie ft. Jiggy Djé – Feesttent
Volgend artikelDotan – Fall

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in