Make Believe (Mobile)Het gaat goed met de muziek uit het Hoge Noorden… Groningen staat muzikaal goed op de kaart!!
Niet alleen MakeBelieve, waar ik vandaag over ga typen, maar ook Orange Skyline, traumahelikopter en Stuart Mavis staan goed op de kaart in muzikaal Nederland! Leuk om te zien maar ook natuurlijk om te horen!

MakeBelieve is zoals gezegd een bandje uit Groningen. In 2006 opgericht en sindsdien wisselend succes gehad!
Al vanaf het begin zijn er ups and downs geweest in de band… Het opstappen van leden voor een optreden, met nieuwe leden voorprogramma’s gehad van 30 Seconds From Mars en Paramore, hierna een extra gitarist bij de band gekomen om iets extra’s te verschaffen. Een goede clubtour gehad in 2010 met Destine en Only Seven Left. 3FM Serious Talent geweest. In 2012 en 2013 zijn weer twee leden gestopt maar ondertussen wel alweer aangevuld met nieuwe leden!

Op naar de muziek!!!! MakeBelieve is een zeer energieke band bestaande uit vijf toppers met een goede combinatie van pop en rock. Na dus drie jaar eigenlijk radiostilte te hebben gehad, zijn ze nu terug. En hoe!
Tot nu toe zijn de nummers lekker catchy en blijven ook heel erg goed in het hoofd hangen, zeker het nummer wat ik beschrijf: Cry Like Wolves. Eigenlijk begin je al na een paar seconde mee te tikken, na het eerste refrein al mee te zingen en sowieso de wooooohoooooolves mee te doen. Moet ik nog veel vertellen? Nee toch? Neem aan dat je benieuwd bent en zin hebt om de muziek te horen.. Logisch!

Vorig artikelSparrow Falls – A Brimstone Harvest
Volgend artikelDouwe Bob – Pass It On

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in