Het was afgelopen weekend zo’n heerlijk weer en dat hield in dat de zomerse plaatjes weer de kast uitgetrokken werden, de BBQ nummers werden volop gedraaid en niemand wilde een droevig nummer horen. Nu, op de maandag, is het weer iets minder mooi. Desondanks moet de goede moed erin blijven, zeker op muzikaal gebied! Daarom kies ik ook voor een nummer dat zeker vele luisteraars goed zal bevallen!

Major Lazer is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Onder andere de naam Diplo is bekend. Er zullen vast en zeker belletjes gaan rinkelen als je hoort dat hij gezorgd heeft voor ‘Get Free’, ‘Watch Out For This (Bumaye)’ & ‘Bubble Butt’. Zijn kompaan DJ Snake is een bekende naam, denk maar aan ‘Turn Down For What’ en nu recentelijk met ‘You Know You Like It’. Zijn stijl is meestal wel snel te herkennen, zeer herkenbare klanken zitten in zijn nummers.
Verder doet bij de Pick of The Week van deze week een Deense singer songwriter mee, MØ om precies te zijn. Deze jonge meid werkt heel hard aan de weg naar boven. Afgelopen jaar won ze in Denemarken 4 muziekawards en heeft ze ook al een samenwerking gehad met Iggy Azelea. Wat dat betreft houdt ze veel van de elektronische sound.

Check nu maar de Pick Of The Week, hopelijk houden jullie het weer van afgelopen weekend in jullie hoofd. Dat zal zeker weten helpen en de week doorhelpen.

DE LENTE & ZOMER KOMT ERAAN MENSEN!!!!!

Vorig artikelA Minor Problem – Houston We Have A Minor Problem
Volgend artikelFlying Horseman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in