MagnusGisterenavond was het een beetje Tom Barman avond. Voor diegene die deze held niet kennen even een snelle opfris cursus: Tom Barman is de charismatische frontman van de rockband dEUS. Maar dat is absoluut niet het enige wapenfeit van deze Belgische vriend. Hij heeft nog twee geniale bands namelijk Magnus en TaxiWars. Wat ook weer super is aan deze drie bands is dat het eigenlijk allemaal zeer verschillend is van elkaar.
– dEUS; rockband, zeer veel indie invloeden.
– Magnus; dance/electro, live met band.
– TaxiWars; jazz/blues/klassiek.
Mijn geluk is dat ik alle drie de projecten al gezien/gehoord heb!

Nu door naar het begin van het verhaal… Die Tom Barman avond! Ik keek op Instagram en zag een aankondiging van TaxiWars in de Muziekodroom. Leuk, maar die dag is de Popronde in Sittard dus zou nooit een optie zijn voor mij, helaas! Vlak daarna keek ik op Facebook en zag plots een gloedjenieuw nummer van Magnus! YESS!!
Ik heb Magnus al vaker op CamielMusic beschreven dus deze kan zeer zeker niet ontbreken!!!

‘What It Is’ laat meer electronische klanken horen en minder rock. Ook is de stem van meneer Barman niet onmiddellijk te herkennen. Dat maakt het wel allemaal iets meer geheimzinnig en dat bevalt me wel!
Het is dansbaar, het is beetje donker, het is echt Magnus!

Eigenlijk wil ik verder niet teveel erover zeggen… Het is beleven, ervaren, luisteren!
Magnus – What It Is.

Vorig artikelBastille – Good Grief
Volgend artikelThe Coral – Connector

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in