Van Magnus ben ik al een hele poos liefhebber. De formatie rondom frontman en rasentertainer Tom Barman van dEUS samen met top producer CJ Bolland.
Het is weer iets heel anders dan wat Barman normaal doet bij zijn eigenlijke band dEUS. Daar is het toch wel knallen in een vorm van rock. Magnus is ook knallen maar dan meer op elektronische geluiden, top beats en veel passie. Pak daarbij dan ook wel wat gitaarwerk en je hebt muziek waar je U tegen zegt.

Magnus heb ik twee keer live gezien ondertussen. 1x in de Muziekgieterij in Maastricht waar uiteraard veel Belgen op af kwamen. Het was meer een nachtshow. Het was laat en de dag erna moest ik weer vroeg op maar dat vergeet je totaal bij de show. De andere keer was het totaal iets anders. Wederom laat op de avond maar dan op Rock Werchter. Daar stond Magnus in Klub C en ze braken vanaf moment één de tent af. De bass stond zo hard, het was passie, het was gaan! Daarbij was Tim Vanhamel gewoon vast erbij, wat een klasbak is dat!

Ik had zin om gas te geven vandaag dus daarom kies ik voor Magnus. Wellicht weten jullie nog het nummer samen met Tom Smith van de Editors, Singing Man. Ook zoooooooo’n topplaatje!
Fijne maandag!!!

Vorig artikelStillwave – Slow Binders
Volgend artikelSunday Kids – Being Free

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in