ed-sheeran-macklemore

Hij is er weer! De mannen van Thriftshop, Same Love en Can’t Hold Us: Macklemore & Ryan Lewis.
Het heeft een tijdje geduurd maar dat is schijnbaar ook niet geheel zonder reden geweest. Het enorme succes wat de heren hebben gehad door het album The Heist is niet zonder kleerscheuren aan Macklemore voorbij gegaan.

Macklemore, wiens naam eigenlijk Ben Haggerty is, had voor het grote succes van The Heist al een drugsverslaving gehad. Vanuit die ervaring heeft hij dat album ook kunnen maken en dus kunnen afkicken.
Helaas heeft dat enorme succes dus ook een keerzijde: hij raakte weer verslaafd. Naar eigen zeggen kreeg hij een burn-out en werd hij in een hokje gestopt waar hij zich niet in thuis voelde. Vanuit daar greep hij naar de drugs.Hij heeft 15 jaar geleden hetzelfde gehad en werd nu wakker geschud door zijn verloofde. Toen zij vertelde dat ze zwanger was is hij onmiddellijk gestopt met het gebruik. Hij zag het licht.

Vanuit die gedachte is dit nieuwe nummer ook ontstaan: het is een nummer voor zijn dochtertje welke pas geleden geboren is. 29 mei om precies te zijn. Over dit nummer zegt hij: “Als je aan jezelf probeert te ontsnappen, dan heeft het leven een bijzondere manier om je terug op jezelf te werpen. Dat is waarom Growing Up nu de juiste release is. Dat is wat ik afgelopen jaar aan het doen was, volwassen worden, met alle ups en downs die erbij horen.”

Luister naar dit nieuwe, wederom inspirerende nummer, van de heren met de hulp van Ed Sheeran!

Vorig artikelLianne La Havas – What You Don’t Do
Volgend artikelMercury Rev – Are You Ready?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in