Macklemore solo!

Nadat Macklemore & Ryan Lewis een paar jaar geleden doorbraken met dé wereldhit ‘Thrift Shop’ en vervolgens ook heel wat jaren hebben getourd, is het nu alleen Macklemore wat de klok slaat. Naar het schijnt hebben ze na hun laatste tour tegen elkaar gezegd om elkaar even wat ruimte te geven, zeker op creatief gebied. Na 9 jaar was het gewoon even tijd om elkaar ruimte te gunnen.
In november 2016 heeft Macklemore in zijn kelder een studio gebouwd om terug te gaan naar de basis. Hij wilde een balans vinden in meerdere onderwerpen waaronder zijn eigen kunsten maar ook het vaderschap. Er was zoveel gebeurd waardoor hij ook alles op een rijtje wilde zetten en dus nieuwe nummers creëren!

Dat is gebeurd! Nieuwe muziek dus. Het heeft nu een samenwerking met Skylar Grey. Het is en blijft wel duidelijk Macklemore. De sound, de finesse, de vurige spits. Het klopt helemaal.
Misschien niet meteen zo’n wereldhit wat ‘Thrift Shop’ of ‘Can’t Hold Us’ zijn maar het is wel eentje die je bij blijft. Met bovenstaande verhaal weet je ook waar hij het over heeft. Hoe hij nu is, hoe dankbaar hij is en nog altijd down to earth. Skylar Grey zorgt voor het refrein; je kunt haar kennen van enkele andere samenwerkingen zoals ‘Where’d You Go’ van Fort Minor of ‘I Need A Doctor’ van Eminem & Dr. Dre. De fijne stem past ook weer helemaal goed erbij!

Ik ben blij om weer iets te horen van deze man. Het is wel iemand die ik geloof!

 

Vorig artikelThe Technicolors – Congratulations, You’re A Doll
Volgend artikelThe Hot Sprockets – Right Spots

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in