Macklemore & Ryan Lewis @Ziggo Dome (1) (Mobile)Een paar dagen geleden zag ik dat Macklemore een nieuwe track eruit had gegooid! Maar inderdaad, alleen Macklemore. Geen Ryan Lewis. Uitelkaar? Nee! Dit is even een eigen track maar dan wel met iemand anders samen. Ariana Deboo is de zangeres is dit geheel!

Waarschijnlijk is wel bekend dat Macklemore zelf een  drugs- en alcoholverslaving heeft gehad. Vervolgens hebben de heren vorig jaar een track uitgebracht getiteld ‘Kevin’ en dit was in feite een tirade over de problemen die een verslaving kunnen opleveren of een overdosis.
Nu is er dus de track ‘Drug Dealer’ en ook hier wordt weer hetzelfde onderwerp erbij gepakt. Het is een emotionele rap. Het is meer een oproep tegen de farmaceutische industrie en dan ook een klacht aan doktoren die te makkelijk en teveel medicijnen uitschrijven waardoor mensen verslaafd kunnen raken en alle gevolgen van dien uiteraard.

Als je luistert naar het refrein hoor je Ariana Deboo zingen: “My drug dealer was a doctor, he said that he would heal me, but he only gave me problems … I think he trying to kill me. Tried to kill me for a dollar.”

Vorig artikelVoltage – Matchbox
Volgend artikelDeep Sea Arcade – Learning To Fly

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in