Mijn Pick Of The Week is deze week op een woensdag geschreven… Iets van carnaval ofzo…
Maar!!!! Gekozen was ie al eerder, meteen toen het nummer uitkwam, afgelopen vrijdag. Toevallig de 13e en dat maakt het alleen maar mooier!

Omdat ik een paar dagen carnaval ertussen had, lag CamielMusic op z’n gat. Maar niettemin een zeeeeeer fijne keus! Het nummer is van Lucas Hamming en voor diegene die hem (nog) niet kennen… Hier een korte introductie:
– Deelnemer aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland.
– Single uitgebracht: ‘Fake Love Hipocrisy’. Eerder beschreven op mijn site.
– Single uitgebracht: Mojo Mischief. Meteen 3FM Megahit.
Verder heeft deze jongeman een geweldige goede uitstraling, een eigen sound en uiteraard een eigen wil. Lekker muziek maken en doen waar je zin in hebt. Zo straalt hij wel ook iets unieks uit… Dát moet je hebben om verder te komen in de maatschappij ben ik van mening!

Nu is hij weer terug met een nieuw nummer: Wood For The Trees. Weer gewoon Lucas Hamming stijl. Lekker deuntje, ‘Tadadada’ erin, Singer Songwriter stijl met een lekker vleugje rock. Het past precies!
Verder komt op 6 maart zijn nieuwe EP uit: ‘The Perv In Perfection’. Nu al benieuwd wat daar nog meer op zal komen te staan! Als het lijkt op de nummers die hij al gefabriceerd heeft, dan gaat het 100% zeker goed komen, daar twijfel ik niet aan.

Het is tijd voor minder tekst en meer muziek: het is tijd voor Lucas Hamming

Vorig artikelJack Savoretti – Home
Volgend artikelAndreas Moe – Ocean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in