Wat een te gekke vent!

Ja, het is een tijd geleden dat ik iets over Lucas Hamming heb gezegd. Geen idee eigenlijk hoe dat komt maar nu is het des te fijner lijkt het! Ik hoef echt niet meer uit te leggen wie Lucas is of hoe we hem kennen. Ondertussen lijkt het me wel goed geweest. Hij heeft een EP en ondertussen 3 albums uitgebracht. Dus hij werkt lekker hard en maakt lekkere muziek. Dit nummer staat op het album ‘Life Is For Suckers’ welke hij in maart van dit jaar heeft gedropt.
Daarop staan al wat bekendere nummers hoor, ‘Be Good Or Be Gone’ en het 3FM Seriour Request anthem ‘Are You With Me’.

Nu gaat het om ‘Thrill Of The Chase’. Net zo’n oorwurm. Het is ook een lekkere mix wat Lucas produceert: een typisch rock geluid maar dan ook met zijn echte eigenlijke ‘oorsprong’, namelijk vleugjes singer songwriter. Zodoende komen heel veel mensen ook aan hun trekken.
Wat ook wel leuk aan dit nummer is, is de clip. Lucas heeft dit allemaal zelf gedaan, geregeld en opgenomen. In wat landen gaan filmen en dingen ondernomen. Daarom staat er ook bij: ‘Karaoke Time’. Je wordt er ook gewoon vrolijk van en dát hebben we toch heel erg vaak nodig op een maandag, niet?

Dus daarom weer een Pick Of The Week van Lucas Hamming!

Vorig artikelBurning Clocks – Gone
Volgend artikelHeavy Whipped Cream – Cooking With…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in