HE IS BACK!

Mister Lucas Hamming. Wat een fenomeen.
Voor wie denkt dat talentenjachten niets oplevert… Hij is het levende bewijs dat dat niet klopt. Mede dankzij De Beste Singer Songwriter (een eeuwigheid geleden overigens) heeft hij een prachtig plekje weten te bemachtigen in de Nederlandse muziekscene. Dat prachtige plekje weet hij ondertussen ook vaak te bemachtigen op CamielMusic. Terecht.

Hij rockt, hij doet wat hij wil, hij weet wat hij wil. Daarom slaagt hij ook!
Na ondertussen 2 EP’s (Green Eyed Man & The Perv In Perfection) en 1 album (HAM) te hebben uitgebracht werd het natuurlijk ook weer tijd voor iets nieuws! Natuurlijk heeft hij met het anthem voor Serious Request 2016 nog iets uitgebracht maar dat is toch anders….
De nieuwe single ‘Be Good Or Be Gone’ is weer een typische Lucas Hamming nummer. Tóch klinkt het allemaal net iets krachtiger, puurder, beter. Natuurlijk die sound is gelijk maar de productie eromheen lijkt gewoon sterker te zijn geworden. Ervaring. Het begint krachtig met een gitaar om vervolgens door te pakken en de gehele band erin te gooien. Fijne samenzang ook. Ook de rust in de coupletten om dan in het refrein weer slim iets krachtiger te werken. Zeker weten weer eentje die lang blijft hangen.
17 maart zal zijn album ‘Life Is For Suckers’ uitkomen en natuurlijk is dit eentje van de tien nummers welke daarop zal prijken!

To Be Continued…..

[Foto: Mitchell Giebels]

Vorig artikelThe Dears – To Hold And Have
Volgend artikelWinston Surfshirt – Be About You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in