Anthem Song Serious Request 2016.

_MG_9581_Lucas_Hamming_Nieuwe_Nor_Heerlen_Mitchell_Giebels_WB_900 (Mobile)

De kans is wel aannemelijk dat je hebt gehoord dat mister Lucas Hamming dit jaar het thema nummer heeft gemaakt voor 3FM Serious Request. Maar heb je ‘m ook al gehoord?
Ik wilde er ook wel even aandacht aan geven. Natuurlijk vanwege het feit dat ik het toch een hele mooie actie vind en blijf vinden. Er is ook altijd wel pessimisme erover of dat men het heeft over Giel Beelen die een salaris opstrijkt waar je U tegen zegt en dan met tranen in de ogen aan kinderen om geld vraagt… Maar dat is iets anders!
Ik wilde ook deze track aandacht geven vanwege juist de zanger, juist vanwege Lucas Hamming! Ik ben al vanaf moment 1 fan, vanaf het programma De Beste Singer Songwriter. Des te leuker dat deze held nu zo’n groots nummer mocht maken.

Nu toch over Serious Request. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist. Ongelooflijk.
Het grootste evenement wat natuurlijk weer plaatsvindt in de week voor Kerst zal nu neerstrijken in Breda. Na Heerlen weer een stad waar het heel gezellig zal gaan worden.

Nog over het nummer: Lucas is met vlag en wimpel geslaagd. Hij pure komt terug, je voelt en merkt dat dit met veel liefde geschreven en gespeeld is. Je gelooft ieder woord.
Daarom ook de Pick Of The Week.

https://open.spotify.com/track/3cHK1FU5O5WezsiLqX9MTy?si=8438f67ef72f40a1
Vorig artikelPopronde Throwback: Maarten Stok (Nachtschade)
Volgend artikelPopronde Throwback: Mitch Rivers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in