Ik vind het nog wel een grote eer hoor…
Als je wordt vergeleken met Johnny Cash én Alex Turner….

Dat geldt voor Louis Berry. Deze zanger komende uit Liverpool, de stad van The Beatles niet te vergeten, is iemand wie we zeker in de gaten moeten gaan houden.
Toch is het nog een karwei voor hem. In 2015 werd hij al genoemd op de GIT’s. ‘One To Watch’. Maar ondertussen is het wel allemaal iets meer levendig! Hij heeft afgelopen jaar gewerkt aan zijn album en ondertussen zijn al wat te gekke singles uitgebracht. Maar vergeet ook zeer zeker niet zijn EP ‘Rebel’ welke hij ook in 2015 uit heeft gebracht.

Als je luistert naar Louis voel je de energie en power meteen in je komen. Lekker soulvolle stem, het is bluesrock pur sang maar dan ook zeker weten wat Britpop erbij.
Je voelt zijn ervaring er doorheen. Geen misselijke jeugd gehad met een verslaafde vader waardoor hij veelal zelf heeft moeten doen. Het welbekende leven op de straat zat er wel een beetje in… Maar nadat hij merkte dat hij wel kon zingen en daar zijn emoties in kon gooien werd het roer omgegooid.

Het is niet niets wat hij allemaal presteert en hopelijk kan hij zijn droom waarmaken: de grootste en beste zanger worden ter wereld. Nu, deze maand, gaat hij in zijn eigen landje een tour doen en dat loopt goed aangezien zijn eerste show al is uitverkocht!

Nu ook maar eens Nederland in slingeren. Onthou deze naam; Louis Berry!

Vorig artikelDI-RECT – Ricochet
Volgend artikelMitchell Giebels Expositie x Cymbaline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in