LordeOk, toegegeven. Deze CD heb ik echt pas net aangeschaft omdat ik eerst niet wist wat ik allemaal moest verwachten van deze jonge Nieuw-Zeelandse. Uiteraard de hit Royals die immens groot was en opeens was ze dus wereldberoemd.

Desondanks blijkt ze meesterlijk goed te zijn.
De CD heet Pure Heroine.. Heroïne is een drug.. Drugs is verslavend.. De CD is verslavend. Dit regeltje klopt gewoon. Sinds ik de CD heb (zaterdag,nu dinsdag), heb ik m al zes keer geluisterd. Er staan zoveel goede nummers op.
Uiteraard de hit Royals maar ook de andere sterke nummers zoals Team en Tennis Court (er is ook een mix gemaakt met Flume, top!). In elk nummer zitten gewoon veel slimmigheden en dit maakt het luistergemak heel erg comfortabel. Beats die lekker in elkaar overlopen, het diepzinnige maar gelijk ook soms vrolijke geluid en de zang die uiteraard goed is. Vergeet niet dat deze meid pas 17 (!!!!) jaartjes jong is. Als de CD alweer afgelopen is merk hoe goed alles was.

Ondanks het lange wachten van het aanschaffen van deze CD ben ik achteraf enorm blij dat ik dit gedaan heb. Ik luister met veel plezier ernaar.
Ik kies nu voor het nummer dat wel op de CD staat alleen anders.

Vorig artikelGeorge Ezra – Cassy O’
Volgend artikelMichael Jackson – They Don’t Care About Us

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in