Hoppa! Nieuwe muziek van Lorde. Heel erg fijn!

Lorde is toch wel een artieste waar ik fan van ben. Haar muziek is verslavend, haar stem neemt mij mee. Haar echte naam is Ella Marija Lani Yelich-O’Connor en ze komt uit Nieuw-Zeeland, Auckland om precies te zijn.
Op haar 12e won ze al een talentenjacht en vijf jaar later, haar 17e, kwam het debuutalbum uit getiteld ‘Pure Heroine’. Dat album heeft haar absoluut geen windeieren gelegd. Voornamelijk de eerste single ‘Royals’ was een schot in de roos.
Maar andere tracks mogen zeker niet worden vergeten! ‘Team’ en de remix van Flume op het nummer ‘Tennis Court’ zijn ook toppers.
Een samenwerking met Disclosure bracht het nummer ‘Magnets’ naar voren. Dat was eigenlijk ook haar laatste wapenfeit, dit is in 2015 geweest.

Maar nu is ze helemaal terug! ‘Green Light’ is een liedje waar zeer zeker een groot verhaal achter zit. Haar relatie is op de klippen gelopen en dat is niet bepaald lekker gegaan dus geeft ze haar ex even een goeie sneer na.
Ze heeft ook zoals aangegeven de tijd genomen om weer iets te maken, dat heeft het onder meer ermee te maken. Het klinkt wel ietwat anders dan wat we wellicht gewend zijn van haar maar uiteindelijk is het gewoon duidelijk dat dit de nog steeds pas 20 jarige dame uit Nieuw-Zeeland is!
Verder zullen de komende nummers in dezelfde lijn liggen. Het wordt een verhaal. Wanneer het 2e album van Lorde zal uitkomen is nog niet bekend maar wat wil al bekend is, is dat het ‘Melodrama’ zal heten.

Time for some music!

Vorig artikelBarns Courtney – Glitter & Gold
Volgend artikelalt-J – 3WW

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in