Yeah Yeah Yeah!

Dit is wel even een dingetje hoor! Een nieuwe track van de Eindhovense band Lookapony. Nadat ze in het begin van dit jaar hun plaat Ha-Satan hebben uitgebracht, werd het uiteraard tijd om richting het eind van het jaar een nieuwe track de wereld in te slingeren. De vier boys doen het gewoon. Lekker quasi-nonchy.
Hun enorm sterke maar tegelijkertijd ook vage garage rock is altijd een feest voor het oor. Een feest voor het oog zijn de optredens van Lookapony. Alles halen ze uit de kast en geen enkel optreden is ook hetzelfde.

‘In My Head’ heeft zoals altijd een ritme waar je U tegen zegt. De baslijn van Tijn Schobers is continue aanwezig en kun je niet negeren, Jeroen Cremers drumt zich weer een slag in de rondte maar ik weet sowieso al dat dit live harder is en Mats van den Broek zorgt ervoor dat er weer een goeie sound uit zijn gitaar klinkt. Uiteraard heb ik dan frontman Jasper Grave nog niet genoemd. Met zijn kenmerkende sound is het steeds maar afwachten wat er kan komen! Een dikke harde uithaal of juist redelijke rust en ritme? Het is en blijft muziek waar je naar blijft luisteren en je blijft verrassen.
Ze hebben niet voor niets de pas geleden nog een flinke Europese tour gehad met together PANGEA. Dat zegt genoeg! Bazen.

Verslavende krautrock. Vleugjes punk. Goede saus garage. Eindhoven!!!
[Foto: Jonny Ladeur @ Transformer Festival Maastricht].

Vorig artikelDavid Benjamin – Already December
Volgend artikelBirth Of Joy – Hyper Focus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in