Heftig nieuws!

De kans is zeer groot dat iedereen het al weet… Voor het geval dat: zanger Chestor Bennington van Linkin Park heeft zelfmoord gepleegd. Naar verluid heeft hij zichzelf in zijn eigen huis in Los Angeles opgehangen. Hij laat 6 kinderen achter.
De zanger kampte schijnbaar al langer met drank- en drugsproblemen. Ook heeft hij ooit gezegd dat hij het plegen van zelfmoord heeft overwogen, omdat hij als kind misbruikt is. Natuurlijk heel heftig maar dit is wel heel schokkend.
Ook was hij een goede vriend met Chris Cornell, ook hij heeft zelfmoord gepleegd. Chris zou vandaag 53 zijn geworden dus wie weet is daar ook een connectie.

Linkin Park is natuurlijk wel een hele grote band. Grootse hits waaronder ‘Numb/Encore’ met Jay-Z, ‘Breaking The Habit’ en ‘What I’ve Done’. Ik wil hun allergrootse en waarschijnlijk ook bekendste track niet vergeten, dus die zet ik ook op CamielMusic.
Ze stonden 3 weken geleden nog op Rock Werchter, dus dat moeten alle mensen die dat optreden hebben gezien, in hun geheugen houden als eerbetoon. Onwerkelijk! Natuurlijk was hun laatste album niet heel geweldig… Dit is wel heel heftig!

RIP Chestor.

Vorig artikelInterview Birth Of Joy: ‘We houden ervan om veel op het podium te staan’
Volgend artikelBurning Clocks – Gone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in