Limburg Lions In De Finale!!! Lions

Als speler en aanvoerder zijnde van Limburg Lions 2 weet ik zelf enorm goed hoe afgelopen zondag (4 mei) heeft aangevoeld voor de jongens… Zoveel ontlading kwam los nadat de laatste treffer gemaakt werd. Iedereen werd gek. Volendam werd verslagen en ze staan wéér in de finale maar ook meteen een echte Limburgse finale want BEVO is de tegenstander.

Als geen ander (het vele trainen samen) weet ik ook hoe hard gevochten is voor deze finaleplek, natuurlijk, de finale is afgelopen jaren al vaker bereikt en steeds was juist Volendam de sterkere. Maar nu, in een kruisfinale, Volendam verslaan en dan meteen de kans enorm vergroten om tóch die hoofdprijs te gaan winnen, DE TITEL. Het harde werken op de trainingen, het sparren, het praten met elkaar en natuurlijk het geloven in het doel. Het geloven dat die prijs uiteindelijk toch ook écht moet komen door ál die tijd en energie die erin is gestoken.

Deze energie wil ik ze ook gewoon meegeven en natuurlijk in een muzikale variant. Ben niet voor niets een muzieksite…
Daarbij zal ik ze ook blijven ondersteunen wanneer ze me nodig hebben op trainingen om me tot moes te slaan 🙂
Die energie zoals ik zei, komt van een nummer van De Jeugd Van Tegenwoordig. Gekke Boys. Dat zijn het. Maar dan wel eigenlijk Te Gekke Boys. Daarbij heb ik het niet alleen over de spelers, ook alle trainers, Sjoemie en Peter uiteraard!!

Mensen wat een strijd gaat het worden de komende weken. Hoe dan ook een spektakel! Het geloof is er, de wil is er. Nu de uitvoering nog. Maar daar geloof ik enorm in. Pak die energie en ga los: De Jeugd Van Tegenwoordig – Gekke Boys.

Vorig artikelFlying Horseman
Volgend artikelMama’s Pride 10 mei 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in