Goed hoor

Moet ik de voorgeschiedenis erin gooien? Ja… Doe het toch maar. Voor wie het niet weet: Liam Gallagher is een deel van de legendarische band Oasis. Dat was voornamelijk samen met zijn broerlief samen; Noel. Maar dat is allemaal nu kommer en kwel. Een hele diepe haat-liefde verhouding. Maar nadat Oasis stopte zat Liam, evenals Noel, niet stil. Hij had een project getiteld Beady Eye maar dat werd niet een onverdeeld succes. Ondertussen heeft hij hard gewerkt om solo dingen de wereld in te slingeren. Nu is het moment daar en ik ben er blij mee!

Vorige week liet hij deze track al live horen tijdens een benefietshow, dit was voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Naast die nieuwe track speelde hij ook nog 6 andere tracks van het komende album!
Dat album, getiteld ‘As You Were’, zal in oktober uit komen. ‘Wall Of Glass’ is dus sowieso minimaal één track wat daarop zal komen. Ik ben er écht heel erg blij mee. Heel goed, heel tof, heel catchy.
Beginnend met een heerlijke opzwepende sound van een mondharmonica? Maar daarnaast ook gewoon lekkere gitaren. Het is Britpop zoals het moet zijn. Rauw, catchy en ook echt hoe we de ‘Gallagher’ sound kennen mijns inziens. Verslavend? Ja, eigenlijk wel. Het blijft goed hangen en ik krijg er niet genoeg van!!
Vandaag (maandag red.) staat hij ook op Pinkpop en hij verdiend dan ook een bommetje volle plek voor hem. De klasse heeft hij….!

Take your time en beluister die track gewoon maar een paar keer 😉

Vorig artikelInterview Luka van de Poel (Akula Rhythm Band): ‘Ik blijf hoe dan ook wel nummers maken’
Volgend artikelProphets of Rage – Unfuck The World

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in