Wat een baas.

Het is en blijft wel een man. Een grote meneer. Een baas. Het is natuurlijk Liam Gallagher. De ene. De andere is Noel. Samen waren ze Oasis, met de nadruk op ‘waren’. Samen zullen ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer op een podium staan. Tenminste… Niet als Oasis of een ander project. De kans is tevens klein dat ze ooit nog eens aardig zullen doen tegen elkaar via Twitter of andere media. Beiden hebben nu hun eigen projecten, dat is wel duidelijk ondertussen. Noel Gallagher’s High Flying Birds en Liam Gallagher.

Beiden hebben ze vorig jaar ook een album uitgebracht en deze zijn gematigd ontvangen. Tevens ook: de een van Noel beter, de ander Liam. Pure smaak. Ik moet ook zeggen dat ik geen echte keus kan maken. Wel vind ik de echte rocksound wat Liam presenteert, zoals ook deze track ‘Come Back To Me’, wel heel erg tof. Die andere track, ‘Wall Of Glass’ heb ik overigens ook helemaal grijs gedraaid!
Ik vind het wel zoals hierboven gezegd, een baas. Gewoon de attitude wat hij heeft, hoe hij staat, hoe hij kijkt. Het boeit hem allemaal geen reet maar hij wilt gewoon muziek maken. Goede Britpop/rock. De stem is magistraal en daar gaat het om. Gewoon sterke track. Klaar.

Enjoy, again!

Vorig artikelTraudes – Back Down
Volgend artikelFranz Ferdinand – Feel The Love Go

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in