kungs-jamie-n-commons-mobileYesssss! Mooi dat er weer samenwerkingen zijn die je niet misschien verwacht maar wel echt super uitvallen. Maar ondertussen zijn wel meerdere singer songwriters geweest die een track hebben gemaakt met een DJ. Maargoed, dit vind ik toch wel een fijne hoor!

Ik zag in eerste instantie de naam Jamie N Commons, die was bekend. Bekend van een Olympische Spelen track voor Groot Brittanië. De andere naam in de titel ken ik echter niet! Kungs is een Franse DJ en is eigenlijk al zijn gehele leven bezig met muziek. Beginnend met een djembe welke hij had gekregen van zijn ouders en later het vele luisteren van rock muziek. Op zijn 17e werd het tijd voor produceren en schrijven van remixes.
In 2016 was het dan zover… Hij stond zelfs in enkele voorprogramma’s van David Guetta! Maar dan ook wat meerdere nummers die hem succes brengen. Waaronder deze met Jamie N Commons.
Deze Britse singer songwriter is al bezig sinds 2011 en in 2013 stond hij in Nijmegen zelfs in het voorprogramma van Bruce Springsteen! Ook nam hij met de X Ambassadors een nummer op getiteld ‘Jungle’. Zoals gezegd deze zomer had hij met ‘Not Gonna Break Me’ de Olympische Spelen song voor Groot Brittanië!

Nu een hele te gekke samenwerking dus met deze twee gasten. Zeker op deze zondag is het prettig om nummers te horen die zeker weten in ieders hoofd zullen blijven hangen.

Vorig artikelKeljet ft. Pretty Sister – Love At First Sight
Volgend artikelSputnik 9 – Kiss My Apocalypse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in