Zomers!

Kraantje Pappie is echt meesterlijk bezig in 2018 hoor! Hij maakt hit na hit… Denk aan ‘Lil Craney’, de samenwerkingen met Diggy Dex (wat ik hoger had ingeschat qua succes) ‘Allez’ en ook met Bizzey ‘Ja’. Maar nu is het een collab wat denkelijk velen, en Kraan zelf ook, niet hadden verwacht! Het is namelijk met Joshua Nolet van Chef’Special. Als je even goed nadenkt weet je ook dat Chef’Special normaliter altijd puur Engelstalig is en je hoort hem zelfs ook op het podium bijna altijd zo praten… Dus… Wat moeten we ons voorstellen?

Zoals ik al in mijn titel aangeef, een zomerse track is dit hoor!! Dat dacht ik ook al over het nummer met Diggy Dex, dat is waar, maar ik schat dan nu dit nóg hoger in! Het heeft een bepaalde vrolijkheid, een reggae flow, maar ook flink wat beats in zich dus het zal ook goed werken op de festivals. Rustig, puur, swingend en precies hoe je het wilt horen als je bijvoorbeeld op het strand ligt te chillen!
Als dan Joshua erbij komt herken je de stem uiteraard meteen maar voelt het ook in 1x vertrouwd. Geen problemen dus mee! Ook hij heeft die bepaalde rust en ontspanning in zijn stuk totdat we dan ook weer naar het refrein gaan. Nice! Het laatste gedeelte, als er geen beats meer klinken, weet je dat er op festivals een mee-klap moment zal ontstaan. Ontzettend slim!

Klaar voor de zomer? Nee? Nu wel lijkt me.

Vorig artikelSunset Sons – Running Man
Volgend artikelWalden, The Road To Pinkpop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in