Kraak&Smaak (1)
Live @ Solar Weekend

Een combinatie zoals deze is wel heel erg prettig hoor!! Kraak & Smaak staat bij mij hoog in het vaandel, dit klinkt namelijk altijd lekker! Zomer, winter… Regen, zon… Natuurlijk zijn er voorkeuren maar ze zorgen ervoor dat er een fijn gevoel ontstaat.

Het is die mix van elektronische geluiden met die typische funky/groovy sound. Maar dan heb je ook nog Mayer Hawthorne. Deze gast heeft ook nog pas geleden nieuwe muziek uitgebracht, helaas niet op CamielMusic terecht gekomen maar wel even een vermelding waard: Love Like That. Check het hier.
Kraak & Smaak is hopelijk ook bekend bij jullie. Zo niet, pech gehad!
Nee onzin. Kraak & Smaak is een Nederlands DJ/producers trio die ervan houden om de electronische klanken veelvuldig te mixen met hele energieke en tegelijkertijd toffe funky en jazzy invloeden. Al sinds 2003 werken ze volle bak hieraan en ook live is het zeer variërend. Graag zie ik ze met een live band en live zanger maar ook een DJ set zorgt voor de nodige heupwiegende bewegingen!

Maarrrrrrr nu voel je ‘m aankomen: er is een samenwerking tussen deze twee!!!

Ik wil niet teveel vertellen verder… Ik wil dat jullie deze track horen, voelen en ervan houden. Breng die zomer terug want die regen vind ik verschrikkelijk! Toch??

Vorig artikelJustin Timberlake – Can’t Stop The Feeling
Volgend artikelGroove Garden laat iedereen genieten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in