She’s Back!

Ongetwijfeld hebben velen hier naar uitgekeken: nieuwe muziek van Sharon Kovacs. De charismatische zangeres brak een paar jaar geleden door met ‘My Love’. Dat kwam onder andere door haar bijzondere stem maar ook de opvallende en tevens typerende bontmuts. In 2015 bracht ze haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ uit en hier stond ook oa ‘Diggin’ op. Ook een nummer wat door iedereen kan worden meegezongen. Het heeft haar flink wat optredens opgeleverd maar daarna moest er natuurlijk ook weer nieuwe muziek komen.

Op dat punt zijn we nu beland! ‘Sugar Pill’ is dus die nieuwe track. Het is zonder twijfel weer een Kovacs nummer maar ook weer niet. Qua stem en klank is het vanaf de eerste seconde raak en gewoonweg geweldig. Qua muzikaal arrangement is het wel wat anders. Uitbundiger! Je kan je zo in een donkere jazzclub wanen. Heerlijke sound en heerlijk meeslepend. Alleen al die eerste secondes en de blazers erbij. Wauw! Raak.
Een nieuw album staat natuurlijk ook op de planning maar helaas kan ik nog niet vertellen wanneer dit zal zijn. Ik hoop dat we meer van deze geweldige nummers kunnen gaan horen. Niets ten nadele van de eerdere tracks, maar dit trekt mij veel meer!

Nieuwsgierig he! Dat dacht ik!

Vorig artikelProphets of Rage – Unfuck The World
Volgend artikelSecret Rendezvous – Don’t Look At Me That Way

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in