koempelrock (Mobile)

Het weer eind augustus, het is weer tijd voor Koempelrock! Het festival in Geleen, Lintheuvel om precies te zijn.
Ik kan er wegens vakantie niet bij zijn maar dat neemt niet weg dat ik niet kan promoten! Het is sowieso een zeer druk muziekweekend, daarover meer op mijn site! Het is drie dagen feest maar ik zal voornamelijk de zaterdag en zondag even in het zonnetje zetten! Die twee dagen zijn ook gratis toegankelijk! Dus wat wil je nog meer? Goed weer ja, maar verder is het genieten geblazen.

Vrijdag 28 augustus:
PILLAR.
Dance festival met DJ AK, Morello Twins, Remco Gaiteros en La Fuente.
Kaarten zijn te bestellen via deze link!

Zaterdag 29 augustus:
– 19.30-20.15; Creedence Clearwater Revival: Callahan Clearwater Revival.
Wie kent geen nummer van CCR? Inderdaad, lijkt me vrij sterk als dit het geval is. John Fogerty en zijn kompanen hebben genoeg hits gehad en genoeg de wereld over gegaan. Nu is het tijd voor Callahan Clearwater Revival om dit als tribute te laten horen. De basis blijft hetzelfde, soms met een fijne twist!

– 20.45-21.45; Aerosmith: Aeroforceone.
Steven Tyler is bekend als dé frontman van Aerosmith. Aeroforceone laat alles in originele staat: waarom iets veranderen als het al geniaal is? Dit zestal heeft een geschiedenis qua muziek al vanaf de 80’er jaren en hebben in meerdere bands gespeeld. Het een rock band pur sang en dat doet Aeroforceone eveneens.

– 22.15-23.15; Editors: reEDITORS.
Editors is niet zomaar een bandje. Het is toch wel de crème de la crème van de hedendaagse muziek. Om dat te spelen moet je van goede huize komen en dat zijn de reEDITORS. Gelijke sound, dezelfde energie, het gevoel is ook goed erbij. Geleen, geniet.

– 23.45-01.00; Muse: Musest.
Kijk naar wat hierboven staat: geen kleine band om een tribute te doen. Op hun site staat The World’s no. 1 Muse Tribute. Dat staat er niet voor niets. Overal waar ze spelen is het vol gelijkenissen aan het ‘echte’ werk en iedereen is vol bewondering: terecht. Mooie afsluiter van de Tribute avond.

Zondag 30 augustus:
– 14.00-14.45: Cuda.
Iedereen wakker?? Nee?? Pech gehad!! Cuda geeft ALTIJD gas, no mercy. Het is pure, energieke, rauwe rock/hillbilly punk en vanalles door elkaar. Dat met entertainment en je hebt een geweldige show.

– 15.30-16.15: Sparrow Falls.
Sparrow Falls is een band uit Maastricht waarvan ik de CD van heb gerecenseerd! Ook een band waar je niet even op de achtergrond een diepgaand gesprek kan gaan hebben. Ze trekken je aandacht, zeker weten! HOPPA!

– 17.00-18.00: Eightball Boppers.
Deze mannen hebben hun sporen al ruimschoots verdiend en spelen toffe rockabilly muziek. Het is jaren 50 wat de klok slaat maar dit maakt het wel spectaculair. Eigen nummers maar ook covers zullen de revue passeren!

– 18.45-20.00: JJ Sharp Band.
Blues. Daar draait het om bij deze band. Het vijftal mannen die Koempelrock zullen afsluiten weten wat muziek betekent en zullen dit ook uitdragen. Stuk voor stuk genoeg ervaring. Geniet ervan!

Vorig artikelULTIMATE Song van Typhoon, Glenn de Randamie.
Volgend artikelSint Rosa Festival 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in