Knarsetand

Whoehoeeee! De CD van Knarsetand is onderweg en komt 30 mei officieel uit. Het is een geluk voor mij (ons allen trouwens) dat we alvast kunnen luisteren naar deze plaat op de Luisterpaal van 3voor12!

Knarsetand heb ik pas geleden zien spelen op Mama’s Pride en ondanks dat ik wist wat voor een muziek ze speelden, hoe het allemaal in elkaar stak, was ik toch heel erg verrast! En dit moet volledig positief gezien worden.
Live gaf me het hele optreden enorm veel energie, vrolijkheid en plezier! Wát een kracht!

Ook luisterend naar de CD, je wordt erin meegezogen. Die hele mix van gypsy, drum ’n bass, ska, reggae en balkan zorgt ervoor dat je in een bepaalde flow komt. Het eerste nummer ‘My Escape’ knalt al meteen, een lekkere drum ’n bass sound en we zijn klaar voor de rest! De single ‘Realise Paradise’ zorgt voor een goede balkan beat, de blazers doen hun best en Miou Amadée’s stem doet wat ze doet op alle nummers; knallen!

Een echte favoriet van mij is ‘Gypsy Parade’, dit omdat hét nummer is waar je NIET, ik herhaal: NIET op stil kunt staan. Die opbouw, die power maar bovenal het plezier dat dat nummer uitstraalt… Heerlijk! Eigenlijk jammer dat ie na vier minuten afgelopen is..

Het nummer ‘Insomnia’ heeft eigenlijk alles in huis wat deze CD ook heeft. In eerste instantie denk je misschien aan Faithless of Pete Phill & Perquisite maar deze track is weer iets heel anders! Als afsluiter is er nog ‘Flying Away’ en daar kan ik alleen maar op zeggen; met deze muziek vlieg je ook weg. Het is een inkopper, ik weet het.. Maar ik ben echt van mening dat Knarsetand muziek maakt waar alles in zit. Je wordt er vrolijk van, zoals ik nu naar buiten kijk schijnt de zon volop, krijgt energie en is gewoon muzikaal perfect. Alles klopt.

Mocht je de mogelijkheid hebben dat ze ergens in de buurt spelen? GA KIJKEN/LUISTEREN!! Je zal er no way spijt van hebben!!

Vorig artikelMiley Cyrus ft. Nelly – 4×4
Volgend artikelBirth Of Joy – Prisoner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in