Guess who’s back?

Dit staat op hun eigen Facebook pagina: Knarsetand smashes the reset button and is back with a new raw sound, a new band, an energy like never before and one message: Welcome to the Mad House. Breakbeat, Garagepunk, Electronica, Cumbia, Balkan.
Knarsetand was gestopt. WAS! Het geweldige energieke gezelschap wat onder leiding staat van de artistieke Martijn Holtslag is terug. Knarsetand is in 2011 gestart en hebben daarna echt enorm veel optredens gehad. Zijn door heel Nederland getrokken om hun energieke mix van punk, hiphop, balkan beat en elektronica te laten horen. Maar op een gegeven moment was het genoeg…. Helaas! Tot een paar weken geleden, toen kwam er plots leven in de brouwerij. Toen begon Knarsetand weer te leven en wat teasers op Facebook te zetten….

Martijn had weer de urgentie om alles eruit te gooien, als het ware als therapie. Kijkende naar de wereld en hoe het allemaal loopt dezer dagen. Daardoor is ook de track ‘Bad Trip’ ontstaan. Om alles wat er gebeurd en dus had Martijn zich teruggetrokken en hard gewerkt aan nieuwe muziek.
Nu hebben dus al single #1 te pakken en kijken veel mensen ook uit naar meer uiteraard! Wat wel opvalt is dat we Miou Amadée niet meer horen. Wat ik wel weet is dat ze bij een andere band (Roots Rising) haar vocalen laat horen. Dus waarschijnlijk zijn het alleen de kunsten van Martijn die we voorbij horen komen!

Voor nu, tijd om even gas te geven. Tijd voor de nieuwe van Knarsetand!

Vorig artikelVoltage – Up The Road
Volgend artikelJohn Mayer – Still Feel Like Your Man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in