Gas geven!

Ik zag deze band langskomen en dacht… Wát een naam! Maar dan luister je de muziek en denk je.. JA HOOR!
Het is Kitty Kitty Tuna zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen. Het mooie nieuws meteen al, is dat ze mogen meedoen aan de Popronde dit jaar. Tof! De kans is dus hopelijk groot dat je ze in de periode van september tot en met november door heel Nederland kunt zien en horen natuurlijk!
Kitty Kitty Tuna is een project van Robin van Saaze. Robins alter ego is Robbing Banks. Hij heeft samen met vriend van CamielMusic, Pim van Ham (Rhinorino) afgelopen jaar een EP opgenomen getiteld ‘OK Alright OK’.
Het is gewoonweg lekker gas geven zoals ik al in de header zeg. Denk aan een mix van Weezer, Dinosaur Jr. of anders wel aan Smashing Pumpkins. Het is echt enorm catchy maar daaromheen ook gewoon hard. Drums en gitaarwerk waar je U tegen zegt!
‘High Hopes’ is daar een voorbeeld van. Kort, krachtig, catchy, hard…. 1:36 minuut en we zijn klaar! Dat is toch master? Als je in zo’n korte tijd dat allemaal kan laten horen! Maar gelukkig staat bijvoorbeeld op SoundCloud de titeltrack van de EP online waardoor je toch de luistertijd kunt verlengen met 2:52 minuut kunt verlengen!

Dus het lijkt me nu vrij sterk dat je geen 1:36 minuut tijd hebt. Of je hebt al op play gedrukt toen je de tekst aan het lezen was. Dan heb je te lang geen muziek gehad en nu hunker je naar dat 2e nummer…..!
Anyway… Muziek!!!

Vorig artikelThe Amazons – Junk Food Forever
Volgend artikelThe National – The System Only Dreams in Total Darkness

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in