kings-of-leonJA! JA! Gewoon…. JAA!

Het zijn de mannen van Kings Of Leon. En ze flikken het gewoon weer! Gegarandeerde dikke hit.

Ze zijn dus terug; de broers Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef Matthew Followill, oftwel Kings Of Leon. Natúúrlijk bekend van ‘Sex On Fire’, ‘Use Somebody’ en ‘Radioactive’. Maar stiekem ook veel meer. Het heeft echt een hele poos geduurd, in 2013 kwam het album Mechanical Bull uit en sindsdien hebben ze wel gespeeld maar was het niet echt heel druk rondom de band.
Tot een tijdje terug. Er kwamen teasers op het internet te staan en zodoende wist men dat er iets zou komen. De fans blij, muziekliefhebbers blij en natuurlijk heb je de criticasters die ook hun mening klaar hebben.

‘Waste A Moment’ is dus de eerste track van het alweer zevende album genaamd ‘Walls’ welke op 14 oktober zal uitkomen. Er is niet heel veel veranderd aan die typische sound van de heren. Die pure blues/country/desertrock klinkt weer als vanouds. Passioneel voelt het allemaal echt super aan. Je weet nu al dat deze song een gegarandeerde meezinger zal zijn/worden tijdens concerten of festivals. Het refrein schreeuwt erom en het zijn gewoonweg hele slimme deuntjes.

Heel fijn deze. Heel fijn om de vrijdag zo te starten, toch?

Vorig artikelEmpire of the Sun – High And Low
Volgend artikelGary Clark Jr – Take Me Down

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in