Het is Koningsdag! Dus nu lekker afgezaagd een liedje waar iets van ‘koning’ in zit. Zoals ik wel eerder gezegd heb, het maakt me niks uit of een nummer nu nieuwe of oud is, als het maar goed is en er zit een reden achter de keus. Nou, zie hier!

Kings of Leon blijft een band waar ik heel erg van houdt. Zeker hun muziek. Ik heb ze echter op Pinkpop gezien en toen was ik enorm teleurgesteld, gewoon in hun omgang en hun houding ten opzichte van het publiek. Geloof me, muzikaal was het retestrak maar ik wil gewoon een show, ik wil spektakel, ik wil zien dat het publiek bij de show hoort en dat was helaas niet zo.
Toch hoorde ik gelukkig dat hun show in de Ziggo Dome super was en dus ook de interactie met het publiek. Dus dan stijgen ze toch weer een stukje op mijn lijst!

Nu voor Koningsdag was ik aan het twijfelen, wat zou ik doen?? Zoals in de intro staat… Een nummer of artiest dat betrekking heeft op deze dag of zou ik kiezen voor een band/artiest die ik gewoonweg KONINGS vind?! (dan was het 100% De Staat geweest). Anyway, het is dus keus 1 geworden.
Geniet van de eerste echte Koningsdag, laat de muziek hun best doen!!!

Vorig artikelKendrick Lamar – King Kunta
Volgend artikelDavid Benjamin – Through Your Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in