kings-of-leonIk kan er gewoon niet omheen! Alles wat Kings Of Leon nu uitbrengt is nieuws. Pak daarbij dat het album ook nog heel erg snel uitkomt, lees: 14 oktober, maakt het zo dat ik gewoon alles wil horen. Het kan niet anders dat het gewoonweg super zal zijn!

Waar de eerste track ‘Waste A Moment’ al meteen een stadion knaller was, vervolgens een rustiger nummer met ‘WALLS’ is het nu tijd voor een lekker funky en dansbare track getiteld ‘Around The World’. Diversiteit alom maar dat is ook zeer zeker prettig! Maar het mooie is ook, ondanks die diversiteit, dat het altijd Kings Of Leon blijft. Herkenbaar is het onder andere door de geniale stem van Caleb maar ook door de klank van de gehele band. Je hebt bands die een eigen identiteit hebben en daar horen de boys van KoL óók bij. Zonder meer!

Zoals gezegd, ik kijk uit naar het alweer vijfde studioalbum van ze. Deze, getiteld WALLS, zal zeker een groot vergrootglas op zich krijgen maar zoals het er nu naar uitziet zullen ze de verwachtingen, kritische luisteraars en de enorme fans gewoon laten genieten!

Doe dat nu ook maar van deze track:

Vorig artikelBlack Honey – Hello Today
Volgend artikelInterview MY BABY: ‘Liever dat we meer ‘underground’ blijven dan richting de mainstream kant’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in