kid-cudi-mobileZou ik deze wel luisteren? Moet ik dat doen?
Mijn ene helft zei onmiddellijk ja en mijn andere helft hield mij tegen. Waarom? Ik vind Kid Cudi echt meesterlijk, op een of andere manier vind ik die gast echt heel top. Maar dan staat er ook nog Pharrel bij. Eerlijk is eerlijk, ik ben Pharrel moe. Dat heeft vooral te maken met de uit den treuren gedraaide hits die ik echt helemaal beu ben. Plus het feit dat zijn live optredens ronduit matig zijn. Maargoed, hij heeft ook vette dingen gedaan zoals The Neptunes en NERD.
Tot zover mijn keuzestress. Het lijkt mij duidelijk, uiteindelijk gaf Kid Cudi de doorslag! Ik duwde op play.

Kid Cudi kende ik eigenlijk eerst niet heel goed. Het begon met een samenwerking en daarna meer en meer gaan checken. Hij heeft iets aparts, iets unieks, iets tofs. Toch gaat het hem niet heel soepel af want hij heeft naar het schijnt een depressie en laat zich behandelen daarvoor.
Gelukkig, tenminste dat hoop ik, helpt het maken van muziek. Het klinkt allemaal super relaxt, enorm ontspannen en zoals de titel al aangeeft ook een beetje surfin’. Hele fijne beats en Kid Cudi laat zich goed horen.
Mede door deze track kijk ik wel heel erg uit naar zijn komende album ‘Passion, Pain en Demon Slayin’. Maar natuurlijk ook hopende dat deze man snel uit zijn depressie komt!

Wat ben ik blij dat ik op play heb geklikt!

https://www.youtube.com/watch?v=y8GMktNXku8

Vorig artikelBlupaint – Don’t Love Me
Volgend artikelTemples – Certainty

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in