Uhhhhhm?

Ja, je leest het goed. Kesha heeft een nummer samen met Eagles Of Death Metal. Ik zag ‘m ook absoluut niet aankomen en ik denk velen met mij. Wellicht ken je Kesha nog wel van de nummers ‘Tik Tok’ en ‘Take It Off’. Dat was een hele andere periode naar het schijnt. Na die hits is het ook niet heel goed gedaan met Kesha Rose Sebert. Ze moest in de zogenaamde rehab en had flink wat persoonlijke problemen. Maargoed. Dat heeft ze waarschijnlijk achter zich gelaten want er is iets nieuws.

Iets nieuws dus. Met Eagles Of Death Metal! Ja, de rockband van het Bataclan. Voordat je het hoeft op te zoeken en wellicht nu een Oh Ja zegt. Dat is natuurlijk van een heel ander kaliber als Kesha. Waar het ene pop/electronica is, is het andere keiharde garagerock. Maar het schijnt dat Kesha toen ze klein was, heel erg graag naar EODM ging. Dus wellicht een dream come true voor haar. Ze laat in ieder geval een hele andere Kesha horen/zien dan in een eerder stadium. Haar album ‘Rainbow’ is een zeer divers maar ook persoonlijk album wat aanslaat. Toch staan er, zoals dit nummer, ook nummers op die gewoonweg gek zijn.
Al met al is het wel een nummer wat tof is. Het past ook wel samen. Dit duo. Lekker rocken, toffe stem en de gekkigheid van EODM is een match.

Dus we gaan even rocken.

https://www.youtube.com/watch?v=HOPwiDp9pqM

Vorig artikelAKA Block ft. Satta – Far Side Of The Moon
Volgend artikelThe Cinema Escape

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in