KensingtonLeedvermaak. Daar gaat het vandaag over.
Het verhaal gehoord over twee personen die naar Kensington zouden gaan in de Ziggo Dome? Juist ja, die gingen niet.

Here it is: al vanaf het begin ben ik een enorme liefhebber van Kensington. De sound van hun is zo enorm eigen, het sprak me gelijk aan. Om hun te supporten heb ik me zelfs in het begin aangemeld om posters te plakken en flyers neer te leggen!
Ook speelden ze in 2011 tijdens Serious Request in Sittard. In de toenmalige Fenix. Daar was het een groot feest met Giel Beelen als host. Daar was hun bekendheid nog niet heel erg groot maar toch groot genoeg voor mij om voor 100% daar te zijn en te kijken naar ze.

Kijk wat ze nu hebben bereikt. Door hun absolute doorbraak met de single ‘Home Again’ is het allemaal gaan lopen. Vanaf toen was bijna elke plek waar ze kwamen te klein. Ze zijn gegroeid in het optreden, ze zijn gegroeid in hun uitstraling, ze zijn gegroeid in hun muziek.
Het is nog altijd volledig Kensington met hun eigen geluid maar nu kunnen ze écht een show deliveren!
Nu hebben ze op Pinkpop gestaan, mainstage. Op Sziget. Op De Zwarte Cross.
Ze hebben een MTV Award gewonnen. Een Edison voor beste album Rock. Een aantal 3FM Awards.

Ze hebben in de HMH gestaan en twee in de Ziggo Dome. Dat laatste is een puntje….
Aangezien ik ze vanuit de Fenix en andere optredens nu wel weer eens groots wilde zien, dacht ik: laat ik maar kaarten kopen voor de Ziggo Dome!
Dat was me gelukt en ik had er enorm veel zin in. Genoteerd: woensdag 25 november 2015.
Dan is het dus de dag om te gaan! Klaar ervoor: avond vrij gepakt van het werk, middagje relaxen en daarna kaartjes pakken uit mijn map en uurtje later gaan. Totdat ik keek op het ticket…. Daar stond donderdag 26 november!
Grote schrik, verwarring. Ik heb onmiddellijk mijn email gecheckt om er zeker van te zijn of dit wel écht waar was.
Helaassssss…. Het klopte.

Wat zonde, wat vreemd, wat dom! Helaas was het ook absoluut niet mogelijk om die dag erna te gaan, anders had ik nooit dit hoeven te typen!!!
Maar geluk bij een ongeluk: stel ik had niet gekeken, stel we waren vertrokken, hadden iets gegeten in Amsterdam, waren in de rij gaan staan…. Konden we eigenlijk meteen weer omdraaien en terug naar fucking Sittard! Boh. Wat een hel zou dat zijn geweest.

Toch om even te genieten van hun eerste klanken, echt een heel tof nummer van ze!

Vorig artikelThe Dead Weather – I Feel Love (Every Million Miles)
Volgend artikelOrange Fox – Yours Truly

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in