IMG_20140808_160512 (Mobile)Zoals ik al meteen heb aangegeven in mijn intro over de Pick Of The Week, het kan alle kanten op gaan. Een gloednieuw nummer, een oud nummer ofwel een CD. PRIMEUR!!! Ik heb gekozen om de CD van Kensington de Pick Of The Week te maken.
In 2011 heb ik Kensington ontdekt en sindsdien ben ik toch een enorme liefhebber geworden van hun muziek. In dat jaar heb ik ze zelfs zien optreden in Sittard, dit was in december tijdens Serious Request en waar Giel Beelen ook in Sittard was om geld op te halen.

Kensington is een band met een lekkere eigen sound… Als je ze hoort op de radio weet je eigenlijk al, ohhh, dat zijn ze! Dan maakt het ook niet uit of ze een eigen nummer spelen of een cover, het is origineel!

Terug naar de CD. De eerste twee nummers zijn de hits die al uitgebracht zijn: Streets en All For Nothing… De rest kan óók zo’n hit worden! Stuk voor stuk. Done With It heeft een deuntje dat enorm blijft hangen, Don’t Walk Away neemt je mee en je komt ergens anders terecht en Words You Don’t Know geeft de hele CD weer een boost waar je bang van wordt! Het vijfde nummer, Riddles, is mijn persoonlijke favoriet, hier zit eigenlijk alles wel in wat me bevalt. Ik ben ook van mening om niet alles te gaan vertellen of hoe dan ook. Als je nieuwsgierig bent, koop de CD! Je zult er geen spijt van krijgen.

Is er dan werkelijk niks ‘slechts’ te noemen? Ja, toch wel. Alleen is het misschien iets positiefs negatiefs…. De CD is simpelweg veels te kort. 10 nummers is nog wel te overzien alleen dan 38 minuten… Ik zou zeggen, gooi dan 12 nummers erop waardoor je ook 45 minuten kan genieten! Helaas.
Desondanks is het wél enorm genieten die tijd en vliegt het allemaal heel snel voorbij. Snel weer op play drukken dus.

Om even te luisteren: Kensington – Streets.

Vorig artikelVic Mensa – Down On My Luck
Volgend artikelDémira – Tuxedo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in