KensingtonHet was zeker geen verrassing dat er een nieuwe plaat aan zat te komen. Er was een aankondiging via Facebook met het steeds veranderende cijfer. Donderdag was het dan toch écht zo ver. De nieuwe track van Kensington!

De mannen hebben natuurlijk wel een niveau bereikt waar je het een en ander van verwacht dan als er nieuwe muziek uitkomt. Waar het jaren geleden lekker ontspannen begon met ‘Youth’ en ‘Let Go’ kwam er uiteindelijk die grote doorbraak waar ze ook iedereen mee hebben weggevaagd!
Ondertussen hebben ze al heel wat keren de Ziggo Dome uitverkocht en dat heeft nog geen enkele (Nederlandse) band hen nagedaan, moet je nagaan! Het zijn rockers die gewoon muziek maken die voor veel mensen geschikt is!

Nu ook, afgelopen tijd/maanden hebben ze zich in het zweet gewerkt om een nieuwe plaat te maken. Hun vierde album zal op 28 oktober uitkomen en heet ‘Control’ Het opnemen deden ze overigens in Rome. Gewoon weg van Nederland, even nieuwe impulsen zoeken. En ze hebben het geflikt!
Waar je zou denken dat het allemaal gelijk blijft, de makkelijke weg te zoeken… Niets van waar. Ze weten toch nog te verrassen! De saus is en blijft Kensington maar het is toch wat anders. Flink uptempo, uiteraard goede samenzang en ook naar het schijnt redelijk autobiografisch.

Ik ben weer fan! Genieten op deze zaterdag. Knallen. Kunnen ze ooit een matig of slecht nummer maken? Neen.

Vorig artikelLowRider ft. ZwartWerk & Tijs V. – Straight For The Sun
Volgend artikelGlass Animals – Life Itself

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in