kendrickSoms heb je de keus om over een hele CD te praten of over een nummer… Ik weet dat het hele album van Kendrick Lamar geweldig goed is maar ik wilde voor nu gewoon een top nummer eruit pakken.
King Kunta heeft zo’n flow en zo’n ritme… Die blijft sowieso hangen. Al vanaf seconde 1 werd ook mijn aandacht toen verplaatst naar dat nummer.

Om maar even nog wat te vertellen over deze rapper. Kendrick Lamar kwam op jonge leeftijd al in contact met hiphop en zeker niet met de minste… Met niemand minder dan Dr. Dre kon hij aan de slag. Wel nadat hij eerst als onafhankelijke rapper gewerkt had en dat hem ook geen windeieren gelegd heeft! Ondertussen heeft hij ook al gewerkt met zeer grote namen… Denk aan Eminem, Snoop Dogg, Whiz Khalifa, The Game, Drake, Busta Rhymes en zoals gezegd Dr. Dre.

Nu staan op zijn eigen CD, To Pimp A Butterfly, eigenlijk alleen maar topnummers. Dat is ook wel duidelijk te merken aan de verkoopcijfers in Amerika, in minder dan een maand tijd al meer dan een half miljoen platen verkocht. Ik heb het wel een slechter gehoord!
In een eerder stadium heb ik al gehad over het nummer ‘i’…. Nu is het tijd voor King Kunta! Heerlijk.
Prettig weekend alvast.

Vorig artikelSven Hammond
Volgend artikelKings Of Leon – Radioactive

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in