keljetStiekem baal ik nog steeds. Vorig jaar deed Keljet mee aan de Popronde en had ik dit Nijmeegse duo in café De Hollande staan. Echter, aangezien ik baal, zeiden ze af. De reden vond ik heel logisch en begrijpelijk dat ze daarom de keus maakte. Ze hadden de mogelijkheid om in London shows te doen, dat is natuurlijk wel iets heel tofs en zeker ook groots.

Keljet is dus een duo bestaande uit Koen Mestrum en Teun Pranger en houden gewoon enorm veel van electronische klanken. Zoals stiekem een beetje bekend, ik ben niet altijd de grootste fan er van maar dit vind ik echt wel heel lekker!
Na de Popronde zijn ze toch wel op de achtergrond terecht gekomen bij mij. Tot een paar dagen geleden! Ik hoorde dit nummer op de radio, 3FM, en het was eigenlijk wel iets waarvan ik dacht: dit is goed! Geen idee wie of wat maar stiekem dacht ik aan Disclosure. Achteraf bleek het ‘gewoon’ om Keljet te gaan. Hoe vet?!
Dus vanuit de achtergrond meteen op de voorgrond. Logisch ook als het gaat om een nummer wat gewoonweg super is en eigenlijk ook in je hoofd blijft doorgaan. De kans is groot dat ze ook veel meer naamsbekendheid gaan krijgen vanwege de stempel 3FM Serious Talent maar dat ze talentvol waren was bij mij uiteraard allang bekend.

Tijd om deze zaterdag meer te laten swingen, tijd voor wat lekkers uit ons eigen Nederland, tijd voor Keljet!

Vorig artikelOrange Skyline – Sound & Fury
Volgend artikelKungs ft. Jamie N Commons – Don’t You Know

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in