Dansbaar zoals altijd!

Ze hebben weer een heel fijne track hoor. De heren van Keljet! Keljet is een duo bestaande uit Koen Mestrum en Teun Pranger en houden enorm veel van electronische klanken. Maar wellicht wel bekend; ik ben niet dé grootste fan van de electronische klanken… Maar Keljet is een grote uitzondering.
Nadat ze mij hebben weten overtuigen tijdens de Popronde, 2014 geloof ik, ben ik ze ook blijven volgen en hebben ze al eens op CamielMusic gestaan!!

Dit Nijmeegse duo werd vorig jaar Serious Talent bij 3FM en dat heeft zeker ook gezorgd voor veel meer publiciteit en bekendheid. Ik kan er ook nu niet meer omheen want het is echt een zomers nummer wat natuurlijk perfect past in deze zomerse temperaturen!!
Natuurlijk zijn het niet Koen en Teun die zingen op deze track. Het gaat om Asha. Zij zorgt lekker voor die vrolijke klanken die perfect passen bij de mix van houseklanken, fijne beats en goede synths! Hoe dan ook….
Keljet kan mij op elk moment gewoonweg bevallen en ook nu zorgen ze daar weer voor. Laat ze lekker maar veel optreden op die heerlijke festivals en zodoende nog meer bekendheid krijgen zodat daarna mensen hun nummers meteen herkennen.. Ik gun het ze enorm!

Genoeg geleuter: luisteren!

Vorig artikelArcade Fire – Creature Comfort
Volgend artikelColdplay – All I Can Think About Is You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in