Funky!

Dat de Popronde weer bezig is, is wel duidelijk. Ondertussen hebben al flink wat artiesten de revue gepasseerd op CamielMusic. Nu blijven sommige soms (onterecht) achter of vallen ze niet zo op. Ik ben eerlijk, KASPER had dat in eerste instantie ook. Maar nadat je alles iets vaker beluisterd valt het kwartje.
KASPER is de band rondom Kasper Burger. Deze Almeerse zanger zit in ieder geval goed in de lift. Heeft al gespeeld bij Gerard Ekdom in de Ochtend, AVROTROS Muziekcafé en ook bij Koffietijd. Nu is hij dus bezig aan de Popronde en heeft flink wat shows op het programma staan!

Sinds 15 september heeft KASPER ook een nieuwe track de wereld in gegooid. Het is uptempo, het is catchy en gewoon heel vrolijk. Hij heeft het zelf ook bij de beschrijving op de Popronde site staan maar het kan soms worden vergeleken met Justin Timberlake en daar kan ik me heel goed in vinden. Het is ontzettend moeilijk om hier niks mee te doen! Bewegen, meetikken, dansen… Super!
De coupletten zitten slim in elkaar met soms een nahnahnah en het refrein is eentje waar je ‘m na 1x beluisteren al mee kan zingen. Daarbij is het muzikaal ook lekker. Goede keys die opvallen maar ook ritmisch zit het snor. Ongetwijfeld eentje waar het café of poppodium of anders koffiezaakje wel meteen mee mag/kan/moet doen!

Heerlijk om de dag zo te starten! (check je dit op een ander tijdstip… ook perfect!)

Vorig artikelLiam Gallagher – Greedy Soul
Volgend artikelBloodhound Gang – The Bad Touch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in