GOED!

Soms heb je dat nummers je al na een paar seconden hebben. Dat is ook zo bij deze track van Kasabian!
Ze hadden mij al met hun vorige nummer ‘You’re In Love With A Psycho’ wat staat op het pas uitgebrachte album getiteld ‘For Crying Out Loud’. Dit viertal heeft sowieso heel erg veel ervaring. Sinds 1999 staan ze al op de planken en het lijkt erop dat ze ook geen zin hebben om te stoppen.

Qua sound is het gewoonweg pure indierock maar dan ook met een Brits randje! Maar naarmate de tijd vooruit ging, kon de band niet achterblijven. Ook zij gingen soms mee in het uitdagende en dus moest er een eigen saus overheen. Maar er werd niet alleen gekeken naar het heden, ook het verleden deed een duit in het zakje. Denk aan de jaren 60 bijvoorbeeld.
Ik heb het al eerder geroepen, dit is een band wat in Nederland enorm is ondergewaardeerd. Live zijn ze sowieso echt fenomenaal. Dat heeft mede te maken met de frontman Tom Meighan. No nonsense, gewoon knallen en iedereen verbazen! Dát lukt dus nu ook ‘gewoon’ met een single. ‘III Ray (The King)’ mag er wezen! Misschien is dit ook wel echt een stadion knaller. Ik ben in ieder geval een liefhebber!

Laat je verbazen als je nieuw ermee bent en anders, geniet!

Vorig artikelHONNE – Just Dance
Volgend artikelInterview Navarone: ‘We willen steeds verder en verder en experimenteren ook zeer zeker’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in